Domain - Amy Osterbeck
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 791 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  8.5 ba
  metra katrorë
  ac
  2600 TURTLE LAKE Drive, Bloomfield Twp, MI 48302
  Listing Courtesy Of: Crain Homes, (248) 703-9609, Ashley Crain
  I ri - 380 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  6.3 ba
  metra katrorë
  ac
  834 SOUTHFIELD Road, Birmingham, MI 48009
  Listing Courtesy Of: The Agency Hall & Hunter, (248) 644-3500, Cindy Obron Kahn
  I ri - 265 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  7.1 ba
  metra katrorë
  ac
  999 Pleasant Avenue, Birmingham, MI 48009
  Listing Courtesy Of: Signature Sotheby's International Realty Bham, (248) 644-7000, Dan A Gutfreund
  I ri - 391 orë
  Open House
  Tur Virtual
  7 bd
  7.3 ba
  metra katrorë
  ac
  1057 ARLINGTON Street, Birmingham, MI 48009
  Listing Courtesy Of: Max Broock, REALTORS®-Birmingham, (248) 644-6700, Katherine E Broock
  I ri - 238 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  6.2 ba
  metra katrorë
  ac
  600 CHASE Lane, Bloomfield Hills, MI 48304
  Listing Courtesy Of: Realty Solutions of Michigan Inc, (248) 835-5008, Saba Katto
  I ri - 792 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  5.2 ba
  metra katrorë
  ac
  1211 WILLOW Lane, Birmingham, MI 48009
  Listing Courtesy Of: Signature Sotheby's International Realty Bham, (248) 644-7000, Dan A Gutfreund
  I ri - 890 orë
  Open House
  Tur Virtual
  7 bd
  9.2 ba
  metra katrorë
  ac
  1500 W LONG LAKE Road, Bloomfield Twp, MI 48302
  Listing Courtesy Of: Signature Sotheby's International Realty Bham, (248) 644-7000, Dan A Gutfreund
  I ri - 6 677 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  7.1 ba
  metra katrorë
  ac
  2050 WEST VALLEY Road, Bloomfield Hills, MI 48304
  Listing Courtesy Of: Signature Sotheby's International Realty Bham, (248) 644-7000, Dan A Gutfreund
  I ri - 2 521 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  14.0 ba
  metra katrorë
  ac
  26565 Scenic Drive, Franklin, MI 48025
  Listing Courtesy Of: Crain Homes LLC, Ashley Crain
  I ri - 412 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  5.2 ba
  metra katrorë
  ac
  672 Vaughan Road, Bloomfield Hills, MI 48304
  Listing Courtesy Of: Signature Sotheby's International Realty Bham, (248) 644-7000, Dan A Gutfreund
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Amy Osterbeck
  Numri i licencës: 322215
  Maze & Co.

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bldb7s7ldidrlal7vhig
  Domain
  210 South Old Woodward Suite 200
  Zyrë

  Amy Osterbeck
  Realtor 322215
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.